RİZE / GÜNEYSU - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Merkez Mahallesi Sağlık Caddesi No 5 GÜNEYSU RİZE
Vizyon
· Öğretmenlerimize ev ortamındaki sıcaklığı yaşatmak ve daha kaliteli hizmet verebilmek. · Öğretmenlerimizin sosyal kültürel talep ve ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmen evi olmak. · Evrensel düşünen, çağdaş bireyler yetiştirme gayreti içinde olan eğitimcilerin bir araya geldiği fikirlerinin tartıştığı ve bilgilerin paylaşıldığı bir ortam yaratmak. · Kurum olarak bilim ve teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmak ve eğitimcilerin de bu imkanlardan faydalanacağı ortam yaratmak. Değerli Ögretmenlerimiz ve Misafirlerimizin gittikleri yerlerde memnuniyetlerini anlatacakları hizmeti verebilmek. · Eğitimcilerin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek veren ve bizlere güven duyulan bir öğretmen evi olmak.
Misyon
· Öğretmenevimizi tarihi yapısı içerisinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güleryüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer öğretmenevleri arasında farklı bir konuma getirmektir. · Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmeti veren öğretmenlerimize dinlenme ve rahat çalışma ortamı sunmak. · Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyaçlarını yetkimiz, olanağımız, çalışma koşullarımız ölçüsünde yanıt vermek · Mutlu bireylerin toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu kültür evi ortamını yaratmak. · İlçemizin Tarihi Dokusunu Tanıtmak Sosyal ve Kültürel Etlinliklere Katkıda Bulunmak. · Milli değerleri kaybetmeden, evrensel düşünen çağdaş bireyler yetişmesi için çaba sarf eden eğitimcileri buluştuğu çağdaş bir yuva ortamı yaratmak.
Öğretim Şekli :
ADSL (1 Mbit)