ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLARINI UYGULAMAK VE SÜREKLİ OLARAK İYİLEŞTİRMEK VE GELİŞTİRMEK,
VERİLEN YEMEK HİZMETLERİNDE KULLANILAN MALZEMELERİN TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRÜNLERİ SEÇMEYE ÖZEN GÖSTERMEK.
MÜŞTERİ İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ EN HIZLI VE EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK,
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VE ÖNCELİK VERMEK, MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİN ÜZERİNE ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞMAK,
ÇALIŞANLARININ DÜZENLİ VE SÜREKLİ EĞİTİMLER İLE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNİ SAĞLAMAK,
TAM HİJYENİK ŞARTLARA UYGUN ORTAMDA KONAKLAMANIN GERÇEKLEŞMESİ TAAHHÜDÜNÜ SÜRDÜRMEK,
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ STANDARTLARININ SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN HEDEF VE PLANLARIMIZI KESİNTİSİZ UYGULAMAK,
TÜM ÜRETİM, KONAKLAMA VE EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ SÜRESİNCE, EKOLOJİK DENGEYE ZARAR VERMEMEK İÇİN GEREKLİ HER TÜRLÜ ÇEVRESEL TEDBİRLERİ ALMAK,
HER YIL HEDEFLERİNİ BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK,